23948sdkhjf
Del siden
Sælges

"Revolutionerende selvbetjeningsanlæg til salg af beton - Fibo Collect"

Udløber
10. februar 2024
Stand
Ny
Producent
Fibo Intercon
Model
Fibo Collect

Fibo Intercon introducerer nu et innovativt, selvrensende og fuldautomatisk selvbetjeningsanlæg til salg af beton, kaldet Fibo Collect, i Skandinavien. De nye maskiner kombinerer kort fortalt en betalingsterminal med et automatiseret betonblandeanlæg, så kunderne kan købe frisklavet og dokumenteret beton, mørtel og lignende når de vil. - Hele konceptet er som bilvask bare flyttet over i et nyt segment. 

Glem kø og ventetid. Med vores brugervenlige og intuitive berøringsskærm kan du hurtigt og nemt vælge mængden af den ønskede recept. Du kan betale med et kreditkort, stregkode eller RFID-tag ved terminalerne tæt på skærmen.

Nemt, hurtigt og tidsbesparende. Valgte materialer bliver leveret direkte til din lastbil eller trailer via anlæggets transportbånd, og du får straks en kvittering i terminalen. - Gør dine materiale-indkøb mere effektive med vores innovative løsning.

"Det er forbløffende, at ingen andre før har tænkt på dette. Det er en game changer. Muligheden for at hente beton på et tidspunkt, der passer os, og i den mængde vi har brug for, vil spare os en masse tid og penge", udtaler Stuart Cranfield, administrerende direktør hos Bell Meadow.

Fibo Collect maskinerne blev først introduceret på det franske marked og er altså nu også tilgængelige på det skandinaviske marked - Efter planen bliver det første anlæg i Danmark stillet op i starten af 2023. 

"Vores tanke er, at de fuldautomatiske beton anlæg kan opstilles hos de lokale byggemarkeder.  Dette vil give dem en chance for at udvide deres produktudvalg og service til eksisterende kunder, samt tiltrække nye kunder.  Ligeledes vil det hjælpe bygherrer, entreprenører og selvbyggere med at tackle udfordringen med bestilling og levering af små mængder beton. De vil ikke længere behøve at blande selv på byggepladsen, hente på en lokal betonfabrik, eller få det leveret med lastbiler."

Fibo Collect er således den idelle løsning til små og mellemstore entreprenøropgaver. 

"Da vi kiggede på beton markedet, så vi en enorm mulighed for at tackle både kundernes behov og den miljømæssige udfordring, der følger med levering af beton. CO2-reduktion er en afgørende global sag, især inden for betonindustrien. Hos Fibo Intercon ønskede vi at gøre vores del ved at udvikle et koncept, hvor beton kan hentes i små partier i nærområdet, så vi kan reducere spild på byggepladser og minimere CO2-udledningen."

Fibo Intercons' nye, fuldautomatiske blandeanlæg er blandt de førende på markedet når det kommer til digitalisering og automatisering. - Takket være den integrerede intelligens i vores maskiner, kan vi nu levere et endnu bedre produkt til vores kunder.

Som virksomhed stræber vi efter kontinuerlig forbedring af vores produkter og deres digitale funktioner. Vores fokus på digitalisering har ført til, at vores teknikere nu kan tilbyde service og support direkte gennem vores maskiner, samt rådgive kunderne om, hvordan de kan optimere deres betonproduktion.

Vores maskiner er udstyret med en IoT-styring, der konstant overvåger og kontrollerer alle anlæggets processer og det tilsluttede udstyr, hvilket sikrer en høj nøjagtighed og kvalitet i produktionen. Alle maskinens data sendes direkte til kundens mobiltelefon eller computer, hvor de kan opsætte brugertilpassede alarmer, overvåge brug, forsyningsniveauer og ydeevne, hvilket reducerer fejlproduktion og spild i produktionsprocessen.

Vores Fibo Collect-anlæg har yderligere en imponerende doserings nøjagtighed på +/- 1%, og med kun to typer tilslag, er det i stand til at blande en række forskellige typer af beton og mørtel.

Under hele designfasen af Fibo collect er der tænkt meget på materialevalg, slidstyrke og holdbarhed. Resultatet er en robust og solid blander med en lang levetid og lave serviceomkostninger.

Vores sortiment af Fibo Collect anlæg er skræddersyet til at opfylde vores kunders behov og ønsker. Der er tre opstillingstyper at vælge imellem, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dit projekt.

Som en del af vores koncept tilbyder vi dig en grundig oplæring i betjening og servicering af anlægget her på fabrikken, hvor du får rig mulighed for at blive dus med alle anlæggets funktionsmuligheder.

"Få en dybdegående forståelse af anlægget og opdag, hvordan det kan forbedre din virksomhed! Kontakt Henrik B. Jeppesen nu på + 97 17 16 66 for at lære mere."

Fibo Intercon a/s
Herningvej 4
6920 Videbæk
Ringkøbing-Skjern Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35841571
P nummer: 1019341743

Kontaktperson

Henrik B. Jeppesen
Managing Director
+45 97171666 info@fibointercon.com

Send til en kollega

0.063