23948sdkhjf

Udbud er flyttet til Projektagenten

Udbud er nu blevet til Projektagenten.dk

Vi har optimeret udbudssiden og i stedet skabt det digitale værktøj Projektagenten. Et værktøj, der gør det endnu lettere for dig at finde udbud, projekter og referater i Danmark. Udbudssiden er derfor flyttet til Projektagenten.dk.

For at tilgå Projektagentens funktioner skal du enten være abonnent af Licitationen eller have en licens på Projektagenten. 

Kontakt os og høre nærmere hvordan du får adgang på projektagenten@nordiskemedier.dk 

Hvad er Projektagenten?

Projektagenten giver dig Danmarks bedste digitale værktøj til overvågning af danske bygge- og anlægsprojekter. Her får du det komplette overblik over potentielle forretningsmuligheder og indblik i alle faser af projektet – lige fra første skitsering til det færdige resultat. Samtidig kan du let overvåge dine favoritprojekter og søgninger med skræddersyede notifikationer - og få de seneste nyt om projektet leveret direkte i din indbakke.

Med Projektagenten får du altid den relevante information og overblik over, hvornår du skal byde ind på det gældende projekt. Vores hold af researchere finkæmmer og kvalitetssikrer alle bygge- og anlægsprojekter i Danmark med opfølgende interviews af projektets aktører, for at sikre dig relevant og troværdig information.

 

Læs mere og book en gratis demo på Projektagenten her.

Fik du ikke svar på dine spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på projektagenten@nordiskemedier.dk 

Send til en kollega

0.032