23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
06.12.2012
Udbudstype
Projektkonkurrence

Bestilling af materiale

Addresse
http://www.regionsyddanmark.dk/wm406021

Anmodning om deltagelse

Til
17.01.2013 Kl. 14:00

Udbyder

Region Syddanmark

Udbygning af Sygehus Sønderjylland, Aabenraa, til akutsygehus, fase 2


Region Syddanmark

Beskrivelse: Sygehuset i Aabenraa er en del af Sygehus Sønderjylland, og skal fremover varetage akutfunktionen for det samlede sygehus som ét af fire akuthospitaler i regionen. For at få belyst mulighederne for en optimal om- og udbygning, der tager hensyn til en drift og logistik, der understøtter hensigtsmæssige arbejdsgange, har Region Syddanmark besluttet at udskrive en projektkonkurrence for 2. fase af sygehusbyggeriet. Den første fase er iværksat og vil stå færdig i 2014.

Det udbyggede akutsygehus i Aabenraa skal dække et optageområde med 230.000 indbyggere, og skal være fremtidens sygehus med fokus på nye behandlingsmetoder, der understøtter moderne patienthensyn.

Fremtidens sygehus fokuserer på mere skånsomme behandlingsmetoder, færre indlæggelser og mere ambulant- og dagbehandling. Det skal understøttes af servicefunktioner, der sikrer patienternes oplevelse af en hurtig og effektiv behandling, uden unødige ventetider. De fysiske rammer skal indgå i samspil med disse mål og indeholde en fleksibilitet i ruminddeling, en generalitet i form af multifunktionalitet og en elasticitet, der gør det muligt at udvide og ændre bygningsmassen efter behov.

Visionen for de fysiske rammer på SHS Aabenraa er et hus, hvor patienten er æresgæst. Ankomsten er forberedt, opholdet foregår i rammer, der indgyder ro og tryghed. Der bliver sørget for en god helhedsoplevelse. Et sygehus der inddrager den helbredende arkitektur og signalerer ”hjem” frem for ”institution”.

Se nærmere oplysninger i EU-bekendtgørelsen.

Udbudsform: Projektkonkurrence (med prækvalifikation)

Tildelingskriterium: Bedømmelseskriterier fremgår af EU-bekendtgørelsen

Ansøgnings-/tilbudsfrist: Torsdag, den 17. januar 2013 kl. 14:00

Send til en kollega

0.117