Fakta om udbudet
Bestilling af materiale
http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=255995&B=HOFOR
Anmodning om deltagelse
Addresse
http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=255995&B=HOFOR
Udbyder
Hofor A/S
Teknisk rådgivning vedrørende byggeri og anlæg til Vandværket ved Regnemark
Hofor A/S
Udbudsbekendtgørelse – forsyningsvirksomhed
Tjenesteydelser
Direktiv 2014/25/EU
Del I: Ordregivende enhed
CVR-nummer: 10073022
Postadresse: Ørestads Boulevard 35
By: København S
NUTS-kode: DK01
Postnummer: 2300
Land: Danmark
Kontaktperson: Jens Vollertzen
E-mail: jevo@hofor.dk
Telefon: +27 954358
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: http://www.hofor.dk/
Internetadresse for køberprofilen: https://eu.eu-supply.com/ctm/Company/CompanyInformation/Index/338688
Del II: Genstand
Teknisk rådgivning vedrørende byggeri og anlæg til Vandværket ved Regnemark
Det er besluttet at Værket ved Regnemark, der er HOFORs største regionale vandværk, skal nybygges. I den forbindelse udbydes opgaven med teknisk rådgivning i forbindelse med opførelse af vandværksbygning og anlægsarbejder (også benævnt ”bygningsrådgivning / bygningsrådgiver”).
Hovedstadsområdet
Det er besluttet at Værket ved Regnemark, der er HOFORs største regionale vandværk, skal nybygges. I den forbindelse udbydes opgaven med teknisk rådgivning i forbindelse med opførelse af vandværksbygning og anlægsarbejder (også benævnt ”bygningsrådgivning / bygningsrådgiver”).
Dette udbud omfatter projektering og tilsyn med opførelsen af klimaskærm for procesanlægget samt tilhørende anlægsarbejde herunder ledningsanlæg og underjordiske anlæg.
Igennem projektets faser fra byggeprogram, dispositionsforslag, projektforslag og hovedprojekt bearbejdes design og arkitektur for bygningsanlæg og tilhørende anlæg fra de overordnede rammer til detaljerne i den afsluttende fase med hovedprojektering.
Ved ordring af optioner kan kontrakten forlænges.
HOFOR vil udvælge 5 ansøgere, der vil blive opfordret til at afgive tilbud.
Såfremt der modtages flere konditionsmæssige ansøgninger end 5, vil HOFOR foretage en udvælgelse blandt disse ansøgere. HOFOR vil på baggrund af referencer udvælge de ansøgere, der har den erfaring, som i størst mulig grad svarer til den udbudte opgave. De enkelte referencers konkrete indhold, relevans og sammenlignelighed med den udbudte opgave vil vægte højest, og antallet af referencer vil være sekundært for udvælgelsen.
HOFOR ønsker mulighed for at aftalen om bygningsrådgivning kan udvides til også at omfatte en eller begge af følgende værker: Værket ved Islevbro og Slangerup (regionale værker).
— Værket ved Islevbro:
Værket ved Islevbro er beliggende i Rødovre Kommune og opført i 1923. Det er senest ombygget i 2004, er HOFORs eneste besøgsvandværk og er det Regional Vandværk der er placeret tættest på København. Vandværket har indvinding fra Rødovre i øst mod Stenløse i vest. Den årlige produktion udgør ca. 6 500 000 m3/år. Det er ikke fastlagt om vandværkets modernisering skal finde sted ved nybygning eller renovering,
— Værket ved Slangerup:
Værket ved Slangerup er beliggende i Frederikssund Kommune og opført i 1950’erne. Det er det nordligste af HOFORs regionale vandværker med indvinding i en stor del af Nordsjælland. Den årlige produktion udgør ca. 10 000 000 m3/år. Det er ikke fastlagt om vandværkets modernisering skal finde sted ved nybygning eller renovering.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
HOFOR lægger i udvælgelsen af ansøgere vægt på, at ansøger har den tilstrækkelige økonomiske og finansielle kapacitet til at løfte kontrakten. Ansøger skal mindst opfylde følgende:
— Gennemsnitlig omsætning i de seneste 3 regnskabsår) udgør minimum 150 000 000 DKK,
— Gennemsnitlige soliditetsgrad for de seneste 3 disponible regnskabsår udgør mindst 15%,
— Gennemsnitlig overskudsgrad for de seneste 3 disponible regnskabsår udgør mindst 3%.
Hvis ansøger ikke har været etableret i 3 år, skal der oplyses nøgletal for den tid ansøger har været etableret. Mindstekrav vil da kun gælde for den tid, ansøger har været etableret.
HOFOR stiller følgende minimumskrav til tilbudsgivernes tekniske og faglige formåen:
Kapacitet:
Antal ansatte:
- Byggeri: Min. 250 ansatte,
- Anlæg, derunder infrastruktur og ledningsanlæg: Min. 100 ansatte,
- Arkitekt / landskab: Min. 50 ansatte.
Kapaciteten skal dokumenteres med en underskrevet egen erklæring.
Referencer:
Til brug for evalueringen af teknisk og faglig formåen skal ansøger i ESPD’et oplyse ansøgerens mest betydelige arbejder på lignende projekter/aftaler, der er udført inden for de seneste 3 år. Ansøger kan vedlægge referenceblade eller lignende bilag, der beskriver og illustrerer referencerne, såfremt der henvises hertil i ESPD’et.
Ansøger skal påvise mindst 5 referencer fra projektering og tilsyn med byggeri til procesanlæg herunder vandværker, kraftværker, procesindustri / fødevareindustri / farma inden for de eneste 5 år. Hvert projekt skal have en samlet anlægssum på min. 75 000 000 DKK. Ved termen procesanlæg forstås her anlæg hvor hovedsummen af projektet udgøres af forhold som er relateret til en behandling/produktionsproces, og ikke andre forhold såsom for eksempel oplagring eller mandskabsarealer.
For hver referencekategori ovenfor, bør tilbudsgiverne angive følgende i referencelisten:
I. Angivelse af hvilke(n) kategori(er) referencen vedrører,
II. Navn på Ordregiver,
III. Projektets samlede projektøkonomi,
IV. Periode for projektering og evt. udførelse,
V. Beskrivelse af tilbudsgivers konkrete rolle i projektet (totalrådgiver, underrådgiver, hvilke specialer der blev varetaget mv.).
Almindelige bestemmelser for teknisk rådgivning og bistand (ABR 18) med de tilføjelser og ændringer, som fremgår af udbudsmaterialet inklusiv udkast til rådgiveraftale. I forhold til kontraktvilkår henvises i øvrigt til udbudsmaterialet.
Del IV: Procedure
Del VI: Supplerende oplysninger
Der henvises til Udbudsbetingelserne.
Postadresse: Nævnenes Hus, Toldboden 2
By: Viborg
Postnummer: 8800
Land: Danmark
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Telefon: +45 72405708
Internetadresse: https://erhvervsstyrelsen.dk/klagenaevnet-for-udbud
Klage over udbudsproceduren skal indgives til Klagenævnet for Udbud i henhold til § 7 i lovbekendtgørelse nr. 593 af 2.6.2016 af lov om Klagenævnet for Udbud, som følger:
Klage over ikke at være blevet prækvalificeret skal være modtaget i Klagenævnet inden 20 kalenderdage fra dagen efter ordregiverens underretning om, hvem der er blevet prækvalificeret, hvis der ved underretningen er angivet en kort redegørelse for de relevante grunde for beslutningen. Andre klager skal være modtaget i Klagenævnet inden 45 dage fra dagen efter offentliggørelsen af ordregiverens bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået kontrakt.
Klage i forbindelse med indgåelse af en rammeaftale skal indgives inden 6 måneder regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiver har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere.
Senest samtidig med indgivelse af klage til Klagenævnet skal klager skriftligt underrette ordregiver om klagens indbringelse for Klagenævnet og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstill perioden. Såfremt klagen ikke er indgivet i standstill perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen. Klagen skal vedlægges et klagegebyr på 20 000 DKK.
Se mere om indgivelse af klager på Klagenævnet for Udbuds hjemmeside: www.klfu.dk
Postadresse: Carl Jacobsens Vej 35
By: Valby
Postnummer: 2500
Land: Danmark
E-mail: kfst@kfst.dk
Telefon: +45 41715000
Internetadresse: http://www.kfst.dk