23948sdkhjf

Himmerland Boligforening Afd. 52 Fyrkildevej - boligrenovering

Aalborg Øst, Danmark

Kontrakt
Fagentreprise
Fase
Udførelse
Budget
575 mio. kroner
Slut
September 2020
Adresse
Fyrkildevej
9220 Aalborg Øst

Himmerland Boligselskabs afdeling på Fyrkildevej består af 32 boligblokke i to etager med kælder – i alt 419 boliger – som omdannes til et moderne og mangfoldigt boligkvarter.

De ensartede boligblokke omdannes, så de fremover vil få et varieret udtryk med vinterhaver, åbne glaspartier og franske altaner. Hensigten er at styrke bydelens unikke kendetegn ved at skabe intime byrum.

På Fyrkildevej introducerer Himmerland Boligforening en ny boligtype, der giver beboere mulighed for at drive erhvervsvirksomhed i en del af boligen. Erhvervsboligerne, hvis erhvervsareal bliver på 30-50 kvadratmeter, bliver placeret i området umiddelbart op til bydelens Sundheds- og Kvartershus, så virksomhederne nemt kan trække på dets mødelokaler, café og parkeringspladser.

Renoveringen af Fyrkildevej er en del af helhedsplanen Kildeparken 2020, hvor Himmerland Boligselskab over en årrække renoverer flere end 1.000 boliger.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.109