23948sdkhjf

Bredgade/Vesterhavsvej Nørre Nebel - nyindretning af gader, kloakarbejde mm.

Nørre Nebel, Varde Kommune

Fase
Udførelse
Budget
7.200.000 kr.
Start
Q4 2022
Slut
Q2 2023
Kategorier

Udvalget for Plan og Teknik i Varde Kommune har godkendt, at to skitseforslag til nyindretning af Bredgade/Vesterhavsvej - hovedstrøget i Nørre Nebel sendes i 4 ugers høring, og at der i løbet af høringsfasen afholdes et borgermøde. Varde Byråd har afsat 3,9 mio. kr. til projektet i budget 2021-2023.

Opdatering 6.7.2022: Forvaltningen er blevet bemyndiget til at igangsætte projekteringen udfra en samlet projektøkonomi på 7,2 mio. kr. 
Varde Kommunes opgradering/forskønnelse af hovedstrøget i Nørre Nebel koordineres med et kloakarbejde, som Din Forsyning er bygherre på, og de to dele af projektet udbydes i et fælles udbud. Det forventes, at der kan afholdes licitation i uge 40 2022, og at arbejdet i marken kan sættes igang i uge 43 2022. 

Opdatering 2/11-22: Mandag 7. november går det igen løs i Bredgade i Nørre Nebel. Den dag begynder entreprenørfirmaet Schantz Byg fra Varde på arbejdet med at udføre kloakseparering for Din Forsyning. Med et bud på ni millioner kroner var Schantz Byg en million billigere end nummer to ud af de fem bydende. 
Cirka 250 meter af Bredgade skal graves op. Bymidten i Nørre Nebel bliver forlænget, og der kommer cykelsti i hver ende, som stopper inden butikkerne.

Centrale aktører
  • FREDSTED CONSULTING ApS
  • PLET Arkitektur ApS
  • Varde Kommune
  • DIN FORSYNING A/S
  • Ingeniørgruppen A/S
  • Schantz Byg A/S
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.219