23948sdkhjf

Cityringen - Forgrening til Sydhavnen - Ny Ellebjerg (CRSH5) transfer konstruktioner under KØR

Valby, Danmark

Fase
Forberedelse
Budget
50.000.000

I forbindelse med byggeriet af Cityringen bygges der en afgrening fra Cityringen til Sydhavnen, som ender på Ny Ellebjerg Station.
Nærværende kontrakt omfatter anlægsarbejderne for transfer konstruktioner under hovedsporene (KØR sporene) for passagerer på Ny Ellebjerg station. Anlægsarbejderne skal udføres inden selve udførelsen af Metro til Sydhavnen, da anlægsarbejder der forstyrrer driften af Hovedspor 1 og 2 skal være afsluttet inden København-Ringsted banen skal åbne i december 2018.
De primære konstruktive elementer i projektet er byggegrube, broombygning og tunnelarbejder med de deraf nødvendige banetekniske arbejder for at muliggøre at København — Ringsted testkørsler kan udgå fra KØR perronen.
Metrostationen på Ny Ellebjerg Station bliver en underjordisk station beliggende hvor den nuværende Ringbanestation er placeret nord for Køgebugt banen. Ringbanestationen flyttes i anden entreprise.
Anslået kontraktværdi ekskl. moms: 50 mio. kr.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.125