23948sdkhjf

Arena Randers - ny Hal 4

Randers C, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udførelse
Budget
81 mio. kr.
Størrelse
7.000 kvm.
Start
Oktober 2017
Slut
Januar 2020
Adresse
Fyensgade 1
8900 Randers C

Arena Randers udvides med en ny hal på 7.000 kvadratmeter. Desuden ombygges tre eksisterende haller, ligesom det nuværende ankomst- og p-område tilpasses.

Den nye Hal 4 placeres således i direkte forlængelse af det eksisterende halbyggeri, og efterfølgende samles alle bygningerne under et fælles, ’svævende’ tag. Med etableringen af et stort tagudhæng skabes samtidig et overdækket mødested, der samtidig tydeligt markerer hovedindgangen.

Den nye hal kan opdeles i zoner og adskilles i to mindre haller, hvor de mobile tribuner kan flyttes eller helt fjernes.

Der etableres en gennemgående ’færdselsåre’ i yderkanten af den nye hal, der skal lede brugere og besøgende rundt i komplekset og binde de forskellige aktiviteter sammen. Her fra er der et 360-graders syn rundt i hallen og udkig til omgivelserne gennem en 3,5 meter høj glasfacade i stueetagen.

Kontrasten mellem materialer med både kølig og varm karakter kommer til at kendetegne byggeriet: Stålfacader, stålsøjler og et poleret betongulv møder vægelementer, vinduesrammer og tribunesæder i egetræ.

Historien om Arena Randers går tilbage til 1952, hvor Randers Freja opførte Annekshallen. Den seneste tilbygning, Hal 3, blev indviet i 2007. Udvidelsen på 7.000 kvadratmeter skal gøre arenaen i stand til at afholde sportsarrangementer, koncerter og messer i større målestok end i dag.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.172