23948sdkhjf

Gadehavekvarteret - områdefornyelse

Taastrup, Danmark

Fase
Forberedelse
Budget
12.000.000
Start
2023
Kategorier

Der er igangsat en områdefornyelse af Gadehavekvarteret, som er beliggende i Høje-Taastrup Kommune.

Områdefornyelsen ønsker bl.a. at binde kvarteret sammen og udvikle en kvarterpark som et samlende aktivitetsområde. Områdefornyelsen ønsker endvidere at skabe øget tryghed på Gadehavestien og Høje-Taastrup Stien, ved at etablere mødesteder mv. Med udgangspunkt i områdefornyelsesprogrammet og visionsplanen for Gadehavekvarteret skal der udarbejdes et projekt, der samler områdets forskellige aktører og brugergrupper.

Rådgivningsydelsen omfatter udarbejdelse et projektforslag med henblik på politisk behandling. Projektforslaget skal ligge indenfor en økonomiske ramme på 12.000.000 DKK og indeholde et fremtidigt drifts- og vedligeholdelsesbudget. Rådgivningen omfatter endvidere projektering, herunder myndighedsforhold, samt udarbejdelse af udbudsmateriale, afholdelse af licitation, kontrahering samt tilsyn og byggeledelse i forbindelse med projektets udførelse. Rådgiverhonoraret er begrænset til 1.800.000 DKK.

Centrale aktører
  • Høje-Taastrup Kommune
    Bygherre
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.062