23948sdkhjf

Politigården Næstved

Næstved, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Afsluttet
Budget
60 mio. kr.
Start
Januar 2016
Slut
September 2017
Adresse
Parkvej
4700 Næstved

Cirka 60 mio. kroner har det kostet at renovere og udvide politigården i Næstved. Det færdige byggeri er afleveret i september 2017.

Den nye tilbygning på 2.700 kvm. rummer blandt andet politikredsens ledelse, administration og anklagemyndigheden og har gjort det muligt at samle afdelinger, der tidligere holdt til i andre lokaler i Næstved, Vordingborg og Nykøbing F.

Facaden på den nye tilbygning er begrønnet med planter, som allerede er godt på vej op til første sals højde. De forventes til næste år at dække næsten hele facaden på den to etager høje bygning. Når planterne er fuldt udvoksede, vil blomstringen følge årets gang og danne et mønster på bygningens facade.

Byggeriet lever op til energikravene i det kommende Bygningsreglement 2020. Der er blandt andet installeret styring af temperatur og CO2 i zoner samt 80 kvadratmeter solceller på taget.

Som led i moderniseringen af den gamle politigård er der blandt andet etableret nye kontorer og lagt nye gulve. Herudover er udearealerne retableret, og der er anlagt i alt 130 parkeringspladser. Endelig er en undersøgelsesgarage delvist ombygget, så der er blevet plads til et DNA-rum.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.093