23948sdkhjf

Rolighedsvej Bycampus - 677 boliger + erhverv

Frederiksberg, Frederiksberg Kommune

Fase
Udførelse
Størrelse
22900 kvm
Slut
Q2 2024
Adresse
Rolighedsvej
1870 Frederiksberg

Byggeriet indebærer opførelse af 677 boliger på Rolighedsvej Bycampus fordelt på 519 studieboliger og 158 forsker- og iværksætterboliger. Det samlede boligareal bliver på over 22.000 kvm . Dertil kommer godt 900 kvadratmeter erhverv i stueplan. Bebyggelserne opføres i 6-7 etager, og bygningernes hjørner runder mod de omgivende veje. I dele af stueetagen planlægges café, fitness, vaskeri og butik.

Effekt Arkitekter har sat stregerne til bebyggelserne, som kommer til at fremstå med afrundede hjørner og tagterrasser. Et hævet gårdmiljø, hvorunder der etableres P-kælder, kommer til at binde boligbebyggelserne sammen. 
Moe Rådgivende Ingeniører er rådgiver på projektets konstruktioner og installationer. 

December 2021:
NREP har over sommeren og i efteråret nedrevet eksisterende bygninger og sat spuns op mod Den Grønne Sti. Arbejdet med spuns kunne ikke udføres uden at støje. I slutningen af 2021 NREP udgrave og støbe kælder til de nye boliger, og i februar 2022 begynder monteringen af betonelementer.

Opdatering 22/9-22: Murene står færdige og tagkonstruktionen er rejst i det nye Bycampus, der skal huse 677 nye studie- og forskerboliger centralt på Frederiksberg. Dermed kunne der fejres rejsegilde onsdag d. 21/9. Første etape af projektet forventes at være klar til i løbet af 2024.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.219