23948sdkhjf

"Toppen" i Trekroner - boliger

Roskilde, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Udførelse
Budget
66 mio. kr.
Størrelse
6.100 kvm.
Start
2019
Slut
Primo 2021

Boligselskabet Sjælland opfører en nøglefærdig ny bebyggelse »Toppen« i Trekroner i Roskilde Kommune. Projektet udbydes i omvendt licitation i tidlig hovedentreprise, hvilket betyder at hovedentreprenøren skal deltage aktivt i projekteringsfasen. Der konkurreres på dækningsbidrag og kvalitet af byggesystem og materialer.

Bebyggelsen skal opføres i tre etager og indeholder i alt 71 boliger i 11 mindre blokke, der ligger som perler på en snor langs den ringformede vej Toppen.

Boligerne varierer i størrelse fra 1-værelses på knap 30 kvm til 4-værelses på 115 kvm. Boliger på 1. sal har udvendig trappe adgang fra havearealet mod parken.

Det er tilstræbt at give bebyggelsen et sammenhængende præg ved bygningernes tyngde, forankring og materialitet. Facaderne skal beklædes med skifer eller beklædningstegl i grå nuancer med farve-spil. Det er intentionen, at bebyggelsen har små frem- og tilbageryk i facaderne, så der opstår små »nicher«, der giver en variation.

Opgaven omfatter endvidere anlæg af alle udeanlæg inden for matriklen, herunder sivegade, parkeringspladser, øvrig belægninger, skure/depoter og haveanlæg.

Der skal opføres 6.100 kvm byggeri. Byggeriet skal opfylde kravene til energiklasse 2020.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.169