23948sdkhjf

Sømmes Vænge, Gundsømagle

Roskilde, Roskilde Kommune

Fase
Udførelse
Budget
149.200.000 kr.
Størrelse
5322 kvm
Start
Q2 2023
Slut
Q4 2024

Boligerne bliver opført som rækkehuse i 1 ½ plan. De to mindste boligtyper er i et plan med hems. Boligerne bliver rummelige og lyse, da der er loft til kip. De største boliger er indrettet med en entré, badeværelse, værelse og et køkken i forbindelse med stuen. I de største boliger, vil det blive muligt at etablere et yderligere værelse i stueplan. Boligernes førstesal er indrettet som et stort rum, der kan deles op i to værelser.
De mindste boligtyper har en lille hems, hvor man med fordel kan indrette en soveplads.

Det bliver bygget 63 boliger og disse bliver bygget i små rækker med mellem 5-7 huse i hver række. Mellem rækkerne kommer der parkering og mindre grønne områder. Kendetegnet ved de nye boliger er at der er skråtage, hvor tagryggen er vendt i forhold til, hvordan man traditionelt bygger rækkehuse. 

Sømmes Vænge bliver bygget i BR18 Lavenergi, hvilket betyder at boligerne er lavenergiboliger. En lavenergibolig er isoleret med et tykkere lag isolering end almindelige boliger, har energiruder og et moderne balanceret ventilationsanlæg med varmegenvinding, så der spildes mindre varme på udluftning. Det betyder, at boligen som udgangspunkt bruger mindre energi til opvarmning. Samtidig er der solceller på tagene, som gør at boligerne producerer CO2-neutral strøm, der dækker dele af forbruget i boligen og dermed får den enkelte beboer lavere udgifter til varme og varmt vand.

Projektet er en del af Boligselskab Sjællands "Boligrækkerne" 

Opdatering 03-06-2022: Projekt er sat på hold. 

Opdatering 05-04-2023: Projektet er genoptaget med Adserballe og Knudsen som totalentreprenør. Byggestart forventes i maj 2023. 

Centrale aktører
  • Mangor & Nagel A/S
  • Holmsgaard A/S
  • WE ARCHITECTURE ApS
  • Dominia A/S. Rådgivende Ingeniører
  • Boligselskabet Sjælland
  • Adserballe & Knudsen A/S
  • ODICO A/S
  • Brav ApS
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.297