23948sdkhjf

Alkes Have, Holbæk

Knabstrup, Holbæk Kommune

Fase
Udførelse
Budget
85.300.000 kr.
Størrelse
3575 kvm
Start
Q1 2023
Slut
Q1 2024

Projektet Alkes Have er et bæredygtigt bofællesskab med 40 boliger. De almene boliger bliver opført som lyse og rummelige rækkehuse i et og to plan. Der kommer til at være mellem 3-4 huse i hver række.

De største boliger er indrettet med en entré, badeværelse, værelse og et køkken i forbindelse med stuen. I de største boliger, vil det blive muligt at etablere et yderligere værelse i stueplan. Boligernes førstesal er indrettet som et stort rum, der kan deles op i to værelser.  Fordelinge af boligerneer således; 18 af boligerne til børnefamilier,12 til seniorer (60+) og 10 til andre. Der blev blive bygget fælleshus med storkøkken, spiselokale og vaskeri. Samt etableret legeområder, væresteder og ladestandere på fælles p-plads.

Alkes Have bliver bygget i BR18 Lavenergi, hvilket betyder at boligerne er lavenergiboliger. En lavenergibolig er isoleret med et tykkere lag isolering end almindelige boliger, har energiruder og et moderne balanceret ventilationsanlæg med varmegenvinding, så der spildes mindre varme på udluftning. Det betyder, at boligen som udgangspunkt bruger mindre energi til opvarmning. Samtidig er der solceller på tagene, som gør at boligerne producerer CO2-neutral strøm, der dækker dele af forbruget i boligen og dermed får den enkelte beboer lavere udgifter til varme og varmt vand.

Projektet er en del af Boligselskab Sjællands "Boligrækkerne".

Opdatering 23-01-2023: Projektets anskaffelsessum er steget fra 79,1 til 85,3 mio. kr. Boligselskabet Sjælland har afholdt et fornyet udbud i totalentreprise og har indgået en ny totalentreprisekontrakt.

Opdatering 17/3-2023: Der er fundet en ny totalentreprenør - Canbyg ApS. Der er etableret byggeplads og støbt fundamenter på den første blok. Byggeriet af den nye afdeling vil stå færdig i marts 2024. 

 

Centrale aktører
  • Holmsgaard A/S
  • Boligselskabet Sjælland
  • Mangor & Nagel A/S
  • WE ARCHITECTURE ApS
  • Canbyg ApS
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.234