23948sdkhjf

Balle Friskole, efterskole, børnehave og kursuscenter - nye faciliteter

Bredsten, Vejle Kommune

Fase
Udførelse
Budget
60.000.000 kr.
Start
Q3 2022
Slut
Q1 2024
Adresse
Ballevej 57 C
7182 Bredsten

Friskole, efterskole, børnehave og kursuscenter i Balle har nu finansiering og tidsplan for første etape af stort byggeri på plads. Balle Friskole og Balle Idræts- & Musikefterskole, og Balle Børnehave. De fire elementer udgør til sammen den helhed, der på stedet kaldes "Balle". 

Direktionen og bestyrelsen har fået udarbejdet en masterplan for, hvordan der kan bygges til og skabes bedre faciliteter, samtidig med at der sikres en bedre sammenhæng mellem hele stedet. To etaper Masterplanen indeholder blandt andet et nyt indgangsparti, hvorfra der bliver en mere logisk adgang direkte til friskolen, efterskolen og kursuscentret. Samtidig indeholder planerne blandt andet nye grupperum, undervisningslokaler, en ekstra hal, en foredragssal, lærerværelse, nye administrationslokaler, en ekstra elevbygning, pedelværksted og sociale opholdsrum. I planen er der også indtænkt energioptimerende løsninger.

I Balle har man valgt at dele projektet op i to etaper à cirka 30 millioner kroner. Planen er, at byggeriet går i gang til august 2022, og skal stå færdig senest til skoleårets start 2023/2024. 

Centrale aktører
  • Balle Friskole, Balle Musik- & Idrætsefterskole
  • Pro Arkitekter Arkitekt- og Ingeniørfirma ApS
  • Lb-Consult A/S
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

1.159