23948sdkhjf

Jernbanebyen - Living Places, BoligVærkstedet

København, Københavns Kommune

Fase
Udførelse
Start
Q3 2022
Adresse
Jernbanebyen
2450 København
Kategorier

Projektet omfatter opførelsen af de første syv CO2-neutrale huse for The Velux Foundations og Enemærke og Petersen. Det er de første prototyper af VELUX Gruppens boligkoncept Living Places, BoligVærkstedet. Byggeriet er startskuddet til et nyt, bæredygtigt boligområde, der kommer til at bestå af 200 – 250 mindre, billige 2½ etages huse. Bebyggelsen bliver en midlertidig udstillingsmodel i 1:1 i Jernbanebyen. 

Det bliver Nordeuropas største byggeri på skruefundamenter. Boligerne bygges på skruefundament, som sikrer en 90 procent reduktion i CO2-udslippet i forhold til et CO2-tungt betonfundament. Boligerne er tegnet og designet på basis af Paris-aftalens klimamål for at opnå en væsentlig CO2-reduktion.

BoligVærkstedet er første eksempel på konceptet Living Places, som baserer på 5 principper om at boliger skal være sunde, til at betale, enkle, deles over tid og kunne skaleres.

Hovedprojekt
Delprojekt(er)
  • Jernbanebyen - Living Places, BoligVærkstedet
Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.254