23948sdkhjf

Søndermarken - renovering

Frederiksberg, Danmark

Kontrakt
Storentreprise
Fase
Udførelse
Budget
320.000.000
Størrelse
17.745
Start
2011
Slut
2021
Adresse
Borgmester Fischers Vej 3
2000 Frederiksberg

Projektet Søndermarken omfatter renovering af 5 punkthuse fra 1950'erne og de omkringliggende arealer.

Søndermarken er beliggende i Frederiksberg Kommune tæt på Valby. Bebyggelsen er beliggende ud til Borgmester Fischers Vej. Bebyggelsen afgrænses mod nord af Roskildevej og mod vest af S-togsbanen. Mod syd støder bebyggelsen op mod et villaområde, hvor kommunegrænsen mellem Frederiksberg og København løber i skellet mellem Søndermarkens materialegård og naboejendommen. I områdets nordvestlige hjørne ligger et plejecenter, OK Huset. I områdets sydøstlige hjørne støder bebyggelsen op til ejendommens daginstitution, Solmarken.

Samlet omfatter projektet i Søndermarken, der er beliggende ud til Borgmester Fischers Vej på Frederiksberg, renovering af fem punkthuse fra 1950’erne med i alt 434 lejemål samt de omkringliggende udearealer.

Storentreprisen om facader dækker blandt andet nye facader, nye vinduer, nedlæggelse af eksisterende altaner, renovering af indgangspartier, udskiftning af hoveddøre ind til alle lejligheder, renoveringer af terrasser til penthouse samt tagrenovering og ny tagafvandling.

Installationsentreprisen omfatter blandt andet etablering af ventilationsanlæg, udskiftning af faldstammer foruden udskiftning af fem elevatorer samt etablering af 10 elevatorbranddøre i kælder.

Storentreprisen på landskab/anlæg dækker derimod arbejder som nedrivning af eksisterende varmecentralbygning, etablering af skraldesug, udgravning omkring kældre og efterisolering af kælderydervægge foruden nye kældertrapper og ny lysinstallation i terræn.

Dertil kommer bearbejdning af terrænet, nye overdækninger til cykler og kildesortering samt ny beplantning omkring bygningerne.

Centrale aktører
 • Frederiksberg Forenede Boligselskaber
  Bygherre
 • Moe A/S
  Ingeniør
 • MALMOS A/S
  Landskaber, anlægsgartner
 • Totalrådgiver
 • Air-Tekniq ApS
  Ventilationsentreprisen
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.141