23948sdkhjf

Holbæk Renseanlæg - relokering

Holbæk, Danmark

Fase
På vej
Slut
Forventet i 2024
Kategorier

I juni 2016 godkendte Holbæk Byråd en ny spildevandsplan, hvor det ved samme lejlighed blev besluttet, at renseanlægget ved Holbæk Havn skal flyttes.

Der har pågået en offentlig proces hele foråret med inddragelse af borgerne vedrørende placering af nyt Holbæk Renseanlæg, og der er flere placeringer i spil.

Holbæk Byråd havde sagen på dagsordenen forleden, hvor det blev besluttet undersøge fordele og ulemper ved en fortsat placering på Holbæk havn i området omkring den nuværende placering samt fordele og ulemper ved placering på Tuse Næs og på Hagesholm nærmere.

I foråret 2018 skal resultatet forelægges byrådet, som så tager stilling til, hvilke muligheder, der skal arbejdes videre med, og hvordan borgere og andre interessenter skal inddrages.

Den samlede planlægningsproces forventes at tage op mod to år, plus et år med forventelige høringsprocesser. Et nyt renseanlæg vil tage to til tre år at opføre, så først i 2024 forventes et nyt renseanlæg at stå klar, hvorefter det nuværende nedlægges.

Fors A/S bliver bygherre på det nye renseanlæg.

Centrale aktører
  • FORS A/S
    Bygherre
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.128