23948sdkhjf

Getsøvej, Nykøbing Sj. - 39 lejeboliger

Nykøbing Sjælland, Odsherred Kommune

Fase
På Vej
Start
Q2 2023
Adresse
Getsøvej
4500 Nykøbing Sjælland

I 2023 påbegynder byggefirmaet Bøgelund A/S en ny bebyggelse med 39 lejeboliger, tegnet af arkitekt Carsten Hjort Boesen, CHB Arkitekt, Jyderup, hvor der er lagt stor vægt på traditionel dansk byggestil med røde tegl på taget, facader opmuret i lyse kvalitets-mursten. Farve og materiale-valg på tagene er inspireret af husene i Annebergparken.

Husene bliver af typen fiskerhuse - klassiske, danske længe-huse i rektangulær form, et-plans og halvandet-plans med 45 graders sadeltag og symmetriske tagflader, uden store udhæng. Boliger bliver 105 kvm, med en baghave på ca. 65 m² og terrasse på ca. 20m².

Der etableres fælles parkeringsområder, med plads til 2 biler pr. boliger, der er forberedt til installering af el-ladestander.

Boligerne bliver bygget på 3 byggefelter. De tre boliggrupper er tilpasset det kuperede terræn og placeret på højdekurverne, så husene naturligt følger terrænet. 

Centrale aktører
  • CHB Arkitekt Cand.arch
  • P. Bøgelund A/S
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.328