23948sdkhjf

Sømmes Vænge, Gundsømagle, etape 2 - rækkehuse

Roskilde, Roskilde Kommune

Fase
På Vej
Adresse
Holmevej, Gundsømagle
4000 Roskilde

Ejeren af ejendommen Holmevej 9, som er en ubebygget grund i den nordøstlige del af Gundsømagle, ønsker at udvikle ejendommen til helårsboliger i form af en rækkehusbebyggelse. Gennemførelse af projektet kræver udarbejdelse af lokalplan og kommuneplantillæg, og Plan- og Teknikudvalget i Roskilde Kommune har givet grønt lys for at dette sker. 
Grundejer - Jens Boje Sillasen Petersen - ønsker at opføre en rækkehusbebyggelse med ca. 63 boliger på mellem 82 og 98 m2. 37 boliger opføres i en etage og 26 i to etager. Den sydlige del af bebyggelsen er disponeret med boliger, som vender sig mod et internt fælles opholdsareal, og har en blanding af parkering på egen grund og fælles parkering. Den nordlige del af bebyggelsen er disponeret med fire ”stænger” af boliger i 2 plan. Opholdsarealet udlægges som vild natur, som dermed bl.a. skal fremme biodiversiteten i området. I forbindelse med opholdsarealerne etableres stier, som får forbindelse til det øvrige byområde samt Gulddysseskoven, som er et attraktivt naturområde, der ligger lige nord for. Endvidere skal der indpasses et regnvandsbassin inden for lokalplanområdet. 
Hvis alt går som planlagt, kan lokalplanen forventes endeligt vedtaget i eftersommeren 2023.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.281