23948sdkhjf

A Place To Esbjerg - boliger, hotel og erhverv

Esbjerg, Danmark

Kontrakt
Fagentreprise
Fase
Udførelse
Budget
380 mio. kr.
Størrelse
18.100 kvm
Start
Juli 2019
Slut
September 2021
Adresse
Grådybet
6700 Esbjerg

Tre højhuse på henholdsvis 34, 40 og 66 meter bliver en del af det byggeri, som rejser sig på Tovværket i Esbjerg. Projektet blev oprindelig kendt under navnet Esbjerg Towers, men fik i maj 2019 ændret navn til A Place To Esbjerg. 

Projektet fordeler sig på tre tårne og omfatter i alt 314 lejligheder, 117 hotelværelser, et fælleslokale, sky-bar samt en restaurant og café. I det næsthøjeste tårn bliver der desuden etableret kontorfaciliteter. 

Mellem de tre tårne i A Place To bliver der skabt et fællesmiljø, og der hører kælderrum samt cykel- og bilparkering til boligerne. 

Det højeste af de tre tårne er på 57 meter i højden, og herfra er der 360 graders udsigt over byen, havnen, Vadehavet og Ho Bugt med Skallingen og Vesterhavet.

Bygherreselskabet Windrose (tidligere Esbjerg Towers) består dels af tegnestuen BIG i form af arkitekt og partner David Zahle og dels af Ejendomsinvestering Danmark med Lars Kristensen i spidsen.

Centrale aktører
  • Bjarke Ingels Group A/S
    Arkitekt
  • Windrose A/S
    Bygherre
  • Entreprenør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.203