23948sdkhjf

Norgesgade 46, Fredericia - streetsport arena

Fredericia, Fredericia Kommune

Fase
På Vej
Budget
14.000.000 kr.
Størrelse
1500 kvm
Slut
Q4 2024
Adresse
Norgesgade 46
7000 Fredericia
Kategorier

Siden De Orange Haller og den daværende streetsportarena blev lukket i 2019, har borgerne ventet på opførelsen af en ny streetsportarena til skateboard, løbehjul parkour m.m

En ny lokalplan for området på Norgesgade 46 i Fredericia er nu i høring i forbindelse med opførelsen af en ny arena. Der er afsat 14 millioner kroner til projektet.

Lokalplansforslaget omfatter både den nye 1500 kvadratmeter streetsporthal, den eksisterende tidligere godsbanebygning - i dag Ungdommens Hus og arealerne omkring de to bygninger. I forbindelse med lokalplanen har Fredericia Kommunes arkitekt i Ejendomsafdelingen, Jørgen Serup, lavet skitser af den nye sportshal i midtbyen. Af hensyn til naboerne er hovedindgangen til hallen er placeret nær gavlen af Ungdommens Hus. Der vil som udgangspunkt etableres store vinduespartier i facaden ud til Norgesgade. 

Med i lokalplanen er også, at der fastlægges en offentlig stiforbindelse tværs gennem området i forlængelse af Fynsgade og Vester Voldgade.

Centrale aktører
  • Fredericia Kommune
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.219