23948sdkhjf

Alling-Å-bro-parken -klimasikring, byrum mm

Norddjurs Kommune

Fase
På Vej
Budget
27.500.000 kr.

Norddjurs Kommunalbestyrelse besluttede i oktober 2021, at der gennem en samskabelsesproces skulle udarbejdes et projekt for, hvordan fremtidig klimasikring kan kombineres med andre aktiviteter og anvendelse i Allingåbro omkring Rougsøvej 33. Der foreligger nu et projektforslag, som er udarbejdet i samarbejde med Lytt Architecture. 
Visionen for projektet er en klimasikring, som kombinerer højtvandssikring med byliv og fællesskab. Projektets koncept er at føre Allingåens natur ind til byen og skabe nye byrum og fællesskaber i naturen.
Projektet er opbygget således, at det kan udbygges i etaper, så det kan tilpasses budget og fondsmidler/ansøgninger. En eventuel realisering af det samlede projekt er estimeret til 27,5 mio. kr.
Norddjurs Kommunalbestyrelse har 17. januar 2023 godkendt projektet, som herefter skal danne grundlag for fondsansøgninger.

Centrale aktører
  • LYTT Architecture A/S
  • Norddjurs Kommune
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.172