23948sdkhjf

Kampsportens Hus

København, Danmark

Fase
Forberedelse
Budget
105 mio. kr.
Størrelse
3.000 kvm.
Adresse
Lygten
2400 København
Kategorier

Kampsportens Hus er det første af sin art i Danmark, som kombinerer træningsfaciliteter for kampsportsudøvere med et indendørs lege- og bevægelsesområde særligt for de mindre børn.

Huset, der opføres ved Nørreport Station, indrettes særligt til asiatisk kampsport og trækker i sin udformning tydelige referencer til det asiatiske.

Udover kampsportsforeninger er hensigten, at blandt andet aftenskoler, skoler, daginstitutioner og børnefamilier kan benytte huset i dagtimerne, hvor der vil være aktivitet fra morgen til aften.

Visionen er, at Kampsportens Hus skal være et åbent og inviterende hus, som kan være et fyrtårn for kampsporten og samtidigt samle lokalsamfundet. Som en del af Kampsportens Hus indrettes også udearealerne omkring bygningen som et inviterende by- og haverum. Selve huset får et areal på 3.000 kvm., mens udearealerne råder over 2.000 kvm.

Projektet har et samlet budget på 105 mio. kroner. Heraf bidrager Den A.P. Møllerske Støttefond med 30 mio. kroner, mens Nordea-fonden og Lokale og Anlægsfonden hver donerer 10 mio. kroner. Københavns Kommune finansierer det resterende beløb og udgifterne til husets drift.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.111