23948sdkhjf

Politiskole i Vestdanmark

Vejle, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Udførelse
Budget
502 mio. kr.
Størrelse
20.000 kvm.
Start
Forår 2018
Slut
Efterår 2020
Adresse
Soldalen 8
7100 Vejle

I de bygninger, som tidligere husede syplejeuddannelsen i Vewjle, opfører Bygningsstyrelsen en ny politiskole, UCV, som supplement til politiskolen i Brøndby, UCØ.

 Projekter omfatter renovering og ombygning af de eksisterende bygninger samt et cirka 9.500 kvadratmeter stort nybyggeri. Dermed får skolen et samlet areal på cirka 20.000 kvadratmeter.

Den nye politiskole indrettes med klasselokaler, træningsrum, auditorium, idrætssal og et stort, samlende atrium, hvor kantine og opholdsarealer placeres. Der indrettes også værelser til overnatning i forbindelse med efter- og videreuddannelse samt et personale- og administrationsafsnit.

Udenfor i de grønne omgivelser etableres løbebaner og træningsfaciliteter samt et afgrænset område til politiets køretøjer. Herudover opføres faciliteter til simulerede træningsforløb både indendørs og udendørs.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.181