23948sdkhjf

PwC - domicil

København, Danmark

Størrelse
28.000 kvm.
Adresse
Marmorvej
2100 København
Kategorier

PwC planlægger at bygge et 28.000 kvadratmeter stort kontorhus på Marmormolen i Københavns Nordhavn.

Projektet er tegnet af Henning Larsen Architects og består af 12 ’kuber’ i varierende højde. Mod Kalkbrænderihavnsgade og havnebassinet får bygningen en højde på op til 36 meter, mens den nedtrappes til 16 meter mod kanalrummet og den omkringliggende boligbebyggelse på Marmormolen. Facader, terrasser og tag vil være med grønne arealer med træer og buske.

Foruden selve byggeriet etableres egen parkering samt to nye bypladser; en ny ankomstzone og byplads mod syd ved Marmorvej og en ved Nordbassinet. Den nye, landskabelige byplads ved Marmorvej hæves i forhold til vejbanen og cykelstien og friholdes derfor for kørende trafik. Det bliver et roligt miljø på de gåendes præmisser.

I stueetagen skabes mulighed for at etablere en kaffebar eller anden udadvendt funktion med et udendørs opholdsareal langs facaden i direkte kontakt med pladsen. Mod nord ved havnebassinet integreres PwC's udendørs kantineareal med den offentlige plads, promenaden og træbryggen langs havnebassinet. Desuden anlægges der offentlige stier hele vejen rundt om bygningen.

PwC får plads til omkring 1.500 medarbejdere på adressen. Hertil kommer konference- og kursusfaciliteter. til over 12.000 erhvervsrelationer.

Centrale aktører
  • Henning Larsen Architects A/S
    Arkitekt
  • PwC
    Bygherre
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.078