23948sdkhjf

Østervangsskolen - om- og tilbygning

Randers NØ, Midtjylland, Midtjylland

Fase
Udbud
Start
Primo august 2018
Slut
Senest sommer 2019
Adresse
Dronningborg Boulevard 33
8930 Randers NØ
Kategorier

Byggesagen omfatter tilbygning af ca. 262 m² for 3 klasselokaler og toiletkerne, energirenovering af facaden mod syd ved administrative gang og ombygning af ca. 1900 m² i eksisterende etagebygning. Byggeriet ønskes tidsmæssigt opdelt i 2 etaper, hvori tilbygning og energirenovering skal udføres i etape 1 og ombygning af faglokaler og specialklasse udføres i etape 2.

Ved skolens nordlige fløj (fløj A) tilbygges 3 nye klasselokaler mod nord med toiletkerne. Toiletkerne bestående af forrum, 4 almindelige toiletter og et handicaptoilet. Efterreparation af gangen i nødvendig omfang samt efterisolering af gangtag.

Syd facaden af administrative gang mod skolegården (fløj F) energirenoveres med vinduesudskiftning samt indvendige efterisolering af eksist. ydervæggen.

Ombygningsarbejdet (fløj G) består af ombygning af skolens specialklassegang for etablering af 8 klasselokaler med grupperum og alrum. Alrum forsynes med tekøkkener.

Ombygning af faglokaler til Sløjd, billedkunst og kreative værksted i kælderetage (fløj G) samt fysik og Natur og teknik lokale (fløj D) bestå af ombygning af konstruktioner (nye søjler og bjælker) iht. ny indretning, renovering af overflader og nye inventar.

Arbejderne omfatter blandt andet nye gulv-, væg- og loftkonstruktioner, lette ydervægge, facadepartier, indvendige døre og fast inventar. Etablering af ventilation, CTS, omlægning af strålevarme til radiatorvarme og ombygning af el- og vvs- installationer. Generel maleristandsættelse af male bare overflader i ombyggede zoner samt malerbehandling af nye overflader i tilbygningen.

I arbejdet indgår også udvendige terrænarbejder. Der etableres ny indgang ved tilbygningen med udvendige flisebelagt areal. Brandvejen ved tilbygningen genetableres med nødvendige opdatering af udvendige belysning.

Centrale aktører
  • Randers Kommune
    Bygherre
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.312