23948sdkhjf

Tofteengen - boliger

Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udførelse
Start
August 2018
Slut
August 2019

Tofteengen består af 43 rækkehuse i 1 og 1½ plan, som er placeret i et let kuperet område omkring en lille sø i et nyt boligområde i Ågerup nord for Roskilde.

Husene er inspireret af det omkringliggende villakvarter, da de minder selvstændige huse, men er koblet sammen ved kip. Tagene kommer til at ligne små bjergtoppe, og minder om det man kender fra gamle bådskure. Indvendigt skaber det nogle anderledes indrettede boliger med skrålofter og forskellige loftshøjder.

Bebyggelsen i energiklasse 2020 og består af fire bogrupper. I midten af bebyggelsen ligger Grønningen - en lille park-zone som bliver områdets fælles rekreative grønareal og mødested for bebyggelsens beboere. Ved Grønningen opføres et fælleshus på 100 kvadratmeter med en stor sydvendt terrasse ud mod søen og parken.

Alle boliger har privat baghave og terrasse.

Projektet indgår som led i en 4-årig aftale, som Boligselskabet Sjælland har indgået med et team bestående af Mangor og Nagel, We Architecture, Holmsgaard Ingeniører og Danhaus.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.149