23948sdkhjf

Robuste Små Boliger

Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udførelse
Budget
79 mio. kr.
Størrelse
4.470
Kategorier

Robuste Små Boliger er et boligkoncept, som indfrier drømmen om et hjem, et rækkehus med privat terrasse, også for samfundets svageste. Det er små boliger, hvor arealerne er udnyttet optimalt, og husene er enkle og gedigne.
Boligforeningen 3B har, i samarbejde med tegnestuen LETH & GORI udviklet konceptet Robuste Små Boliger, der tager udgangspunkt i vores erfaringer med vores aktuelle projekt til Skæve Boliger i København, samt de samfundstendenser vi bl.a. ser i downsizing, ulighed i boligmarked og efterspørgsel efter små boliger og mere fællesskab.
Målet er at opføre arkitektonisk og funktionelt robuste boliger efter kendte danske byggetraditioner i robuste materialer, der også efter flere års hårdt slid fremstår sunde samt arkitektonisk og funktionelt velholdte. I konceptet tager vi derfor både i design, materialevalg og indretning hensyn til, at materialerne skal være slidstærke og at boligerne skal være indrettet med plads til både fællesskab og privatliv.

Afdeling Egehusene v/boligforeningen 3B udbyder totalentreprisekontrakt om projektering og opførelse af Robuste Små Boliger i form af 106 boligenheder (i alt ca. 4.470 m2), heraf 4 udstyret som fælleshuse, fordelt på fire (4) byggegrunde i Egedal Kommune.

Centrale aktører
 • Leth & Gori
  Arkitekt
 • Bjerg Arkitektur A/S
  Arkitekt
 • Boligforeningen 3b
  Bygherre
 • G.V.L. Entreprise A/S
  Totalentreprenør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.14