23948sdkhjf

Steno Diabetes Center Nordjylland (SDCN)

Aalborg Ø, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Forberedelse
Størrelse
7.000
Slut
2022
Kategorier

Med Region Nordjylland som bygherre er det planlagt at opføre Steno Diabetes Center Nordjylland (SDCN) i sammenhæng med Nyt Aalborg Universitetshospital (NAU) i Aalborg Øst.
Projektet anslås til i alt ca. 7.000 brutto-m2 og opføres som et byggeri i op til 4 etager samt nødvendige kælderarealer.
SDCN skal fungere som regionens nye kraft- og videnscenter for diabetesbehandling, forskning, uddannelse og udbredelse af viden, tværsektorielt samarbejde og initiativer vedrørende Digital Sundhed og Diabetes. Byggeriet kommer blandt andet til at indeholde forhalsområde med sammenhæng til Nyt Aalborg Universitetshospital, venteområde/reception, laboratorier, røntgenrum, konsultationsrum, undervisningsrum, konferencerum, administration, kontorer, personalerum, undervisningskøkken, depoter mv.
I forbindelse med byggeriet skal der etableres nære udearealer, gårdrum mv., der skal imødekomme de mange og forskelligartede behov, byggeriet skal rumme.
Byggeriet skal DGNB-certificeres med guldcertificering.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Udbud til projektet
Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.109