23948sdkhjf

Huset William - plejeboliger

Valby, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udførelse
Budget
81 mio. kr.
Adresse
Vigerslev Allé 169
Valby

Projektet omfatter nybyggeri af et plejehjem med 56 2-værelses boliger på 68 kvadratmeter.

Der er tale om en fireetagers bygning, hvor de 56 boliger fordeler sig med 11 boliger og fællesrum i stueplan samt 15 boliger på hver af de øvrige etager. Alle boliger får adgang til enten altan eller egen have.

Bebyggelsen får et serviceareal på knap 1.540 kvadratmeter placeret i en lav bygning omkring et fælles gårdrum. Der anlægges fælles tagterrasse på taget af servicebygningen.

Arkitekterne har disponeret pladsen, så gangarealerne bliver relativt korte, hvilket skaber overskuelighed for beboerne og bedre arbejdsforhold for personalet. De kvadratmeter, der er sparet på gangene, er i stedet blevet brugt til større fællesarealer for beboerne. Både på gangene og i boligerne er der gjort meget for at skabe så optimale lysforhold som muligt.

Rundt om Huset William er anlagt en afskærmet bypark, hvor beboerne kan færdes i et mindre stisystem. Der er kroge og mødesteder. Inde i bygningen etableres en gårdhave og en taghave, der er sikret for specielt demente og sårbare beboere.

Kant Arkitekter har udviklet det oprindelige skitseprojekt, som er viderebearbejdet af Kullegaard, Lassen Landskab og Danakon.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.108