23948sdkhjf

DLG-tårnet - boliger

Aalborg, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udførelse
Størrelse
10.000 kvm.
Start
2017
Slut
2018
Adresse
Østre Havn
9000 Aalborg
Ungdomsboliger, almene boliger og ejerlejligheder blandes i et nybyggeri på Østre Havn i Aalborg, som i disse år er under omdannelse fra tung industri til ny bydel med boliger, erhverv, kulturinstitutioner og rekreative arealer.
 
En af områdets bedst kendte konturer er en tidligere DLG-silo, som nu kommer til at danne grundlag for en blanding af familie-, ungdoms- og ejerboliger, tegnet af arkitektfirmaet C.F. Møller.
 
Det var egentlig planen at bevare den oprindelige kornsilo, men da den viste sig ikke at være genanvendelig, besluttede man at rive bygningen ned og opføre en ny.
 
Det nye boligbyggeri, der bliver på knap 10.000 kvadratmeter, indrettes med en række fællesfunktioner i stueplan. Derover vil der blive bygget fire etager med almene ungdomsboliger fulgt af tre etager med almene familieboliger. Den øvrige del af bygningen vil indeholde private ejerlejligheder i både ét og to plan.
Centrale aktører
 • C.F. Møller A/S
  Arkitekt
 • A. Enggaard A/S
  Bygherre
 • Himmerland Boligforening
  Bygherre
 • Niras A/S
  Rådgivende ingeniør
 • A. Enggaard A/S
  Totalentreprenør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.094