23948sdkhjf

Ny SAMOM (Svanemøllen omformerstation)

Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Forberedelse
Start
Januar 2019
Slut
Januar 2022
Kategorier

Der skal etableres en ny Svanemøllen omformerstation (SAMOM). Ny SAMOM skal placeres i nærheden af fødemasterne nær den sydøstlige ende af Svanemøllen station Hovedstrækning 82 km 5,7. Den nuværende omformerstation er beliggende mellem fjernbanesporene ved Helgoland. Placeringen er elektroteknisk uhensigtsmæssig med et DC forsyningsanlæg omgivet af et AC anlæg. Ny SAMOM skal derfor placeres nær S-banen, på modsatte side af fjernbanen for at forøge afstanden hertil. Den endelige placering afklares inden entreprenørudbud.
Indeholdt i projektet er ligeledes kabelrørsanlæg for fremføring af føde- og returkabler samt koblerkabler til banen og fremføring af to 10kV kabelrørsanlæg fra elnet forsyningen. Der er påbegyndt indledende samtaler med Radius vedr. 10kV forsyningen.
Den nuværende omformerstation blev opført i 1967 og der har siden været foretaget en del reinvesteringer. I 1997 blev der fortaget en større opgradering af dele af det elektriske udstyr. De sidste 5 år har den nuværende bygning været påvirket af en del sætningsskader og den forventede restlevetid er vurderet til 5 år. Desuden er stationen forsynet med 30kV som den eneste på S-banen. Den nye station ønskes derfor forsynet med 10kV for at ensarte vedligeholdet.
Dette udbud omhandler udarbejdelse af programfaserapport, udbudsmateriale til entreprenør samt fagtilsyn og projektafslutning.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.105