23948sdkhjf

Det Kgl. Bibliotek Aarhus

Aarhus, Danmark

Fase
Afsluttet
Størrelse
4.000 kvm
Start
2015
Slut
2017
Adresse
Viktor Albecksvej 1
8000 Aarhus
Kategorier

Projektet omfatter et nyt biblioteks- og studiemiljø i fire etager på det tidligere Statsbibliotek.

Som led i renoveringen er der blandt andet etableret et underjordisk studietorv med bordtennis, en zone til afslapning/mindfulness, et gaming-område, massagestole, læsenicher, seminarrum, velfærdsfaciliteter, væksthuse samt kantine.

Blandt de iøjnefaldende elementer er en 52 meter lang snoet bænk samt en næsten 7 meter høj reol fyldt med smukke læderindbundne bøger.

Projektet er af Nohrcon kåret som Årets Skolebyggeri 2018.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.173