23948sdkhjf

Bygningskompleks 1870 - ombygning og renovering

Aarhus C, Danmark

Fase
Forberedelse
Budget
478 mio. kr.
Størrelse
20.693
Adresse
Nørrebrogade 44
8000 Aarhus C
Kategorier

Projektet omfatter et lejemål på Nørrebrogade 44, 8000 Aarhus, der i dag ejes af Region Midt og anvendes af Aarhus Universitetshospital, og som ved betinget salgsaftale af 5.1.2016 er solgt til FEAS (Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S). Lejemålet er en del af 1870-bygningskomplekset.

Lejemålet er til brug for Aarhus Universitets undervisningsaktiviteter, kontor og laboratoriebrug med tilhørende kælderareal. Det lejede omfatter ca. 20.693 kvm og 3.031 kvm kælder. For anvendelse af lejemålet til de forudsatte aktiviteter foretager udlejer en renovering/ombygning af ejendommen forud for indflytning. Overtagelsen af lejemålet forventes at være d. 1.11.2021. Lejeaftalen er for Aarhus Universitet uopsigelig i 10 år, mens lejeaftalen for udlejer er uopsigelig i 15 år. Lejemålets placering muliggør, at Aarhus Universitet kan bevare sin unikke geografiske sammenhæng omkring Universitetsparken, Katrinebjerg-området og Nobelparken.

I forbindelse med renoveringen/ombygningen af de eksisterende lokaler til Aarhus Universitets brug af lejemålet forestår udlejer nogle bygge- og anlægsarbejder. Værdien af disse bygge- og anlægsarbejder er ca. 478 000 000. Udlejer skal i forbindelsen med renoveringen/ombygningen af lejemålet agere som udbudsfuldmægtig og dermed sikre, at bygge- og anlægsarbejderne udbydes i henhold til udbudslovens regler. Samtlige bygge- og anlægsarbejder udbydes af udlejer.

Udlejer skal endvidere koordinere implementeringen og installationen af bygherreleverancer i form af Data-installationer og AIA/ADK-installationer. Disse installationer udbydes af udlejer i Aarhus Univeristets navn og for Aarhus Universitets regning.

Centrale aktører
  • Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S
    Udlejer og udbudsfuldmægtig
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.115