23948sdkhjf

Herlev Bymidte

Herlev, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Forberedelse
Størrelse
57.000 kvm
Slut
2022
Adresse
Herlev Bygade
2730 Herlev
Kategorier

Det eksisterende butiksområde i Herlev Bymidte vil blive nyrenoveret - I alt 57.000 kvm skal etableres i en blanding af nybyggeri og renovering.

Det kommer til at bestå af kælder, stueplan og førstesal centreret omkring en 5.500 kvm Føtex, og vil desuden indholde butikker, erhvervslokaler og parkering.

I seks-otte etager over bymidten bygges ca. 135 nye, attraktive lejeboliger, som vil spænde fra ca. 50-130 m², dvs. op til 5 værelser, hvoraf de første vil stå færdigt i løbet af 2022. På taget af butiksdelen etableres et gårdmiljø til de nye beboere samt parkering og cykelparkering, som vil kunne benyttes af både beboere og bymidtens gæster. De fleste lejligheder får vestvendt altan, som dermed vil bidrage til livet mod gårdrummet.

På hjørnet af Herlev Hovedgade og Herlev Ringvej opføres det helt nye 11 etager høje Erhvervstårnet, der bliver et markant nyt vartegn for Herlev Bymidte og for Herlev generelt. I bunden af tårnet etableres det nye bycentrums ‘borgertorv’, hvor Herlevs beboere kan komme i direkte kontakt med Herlev kommune. Det nye rådhus indtager et antal etager længere oppe i tårnet, mens de øverste af husets etager indrettes som almindelige kontorlejemål.

Centrale aktører
 • Arkitema K/S
  Arkitekt
 • Årstiderne Arkitekter
  Arkitekt
 • NREP A/S
  Bygherre
 • Entreprenør
 • Norconsult A/S
  Rådgivende ingeniør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.477