23948sdkhjf

Ny brandstation i Aarhus Nord

Lisbjerg, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Udførelse
Størrelse
1.120 kvm
Slut
Efteråret 2021

Østjyllands Brandvæsen opfører en ny fuldtidsbemandet brandstation i Lisbjerg: Station Aarhus Nord. Brandsationen bliver en del af det nye byudviklingsområde ved Lisbjerg og vil med moderne og fleksible rammer sikre hurtige responstider i hele den nordlige del af Aarhus Kommune.

Bygningens tekniske formåen vil understøtte et professionelt, trygt og sundt arbejdsliv for brandfolkene. Et intelligent indeklima på stationen skærmer brandfolkene mod farlige partikler fra røg, og både køretøjer og materiel vil hurtigt og sikkert kunne klargøres til indsatser. Via gennemtænkte indretningsløsninger er målet at skabe de bedst mulige arbejdsbetingelser med fokus på indeklima, fleksibilitet og det vigtige flow fra ”beskidt-til-ren-brandmand”. F.eks. er det afgørende, at brandmændene hurtigt kan komme i bad efter indsatser i røgfyldt miljø, så de ikke eksponeres for røg- og sodpartikler ret længe. Ligeledes etableres der attraktive faciliteter til døgnophold, så vagtholdet kan dyrke motion og lave mad sammen imellem udrykningerne og dagligdagens øvrige opgaver.

Centrale aktører
 • Cubo Arkitekter A/S
  Arkitekt og totalrådgiver
 • Østjyllands Brandvæsen I/S
  Bygherre
 • K.G. Hansen & Sønner A/S
  Hovedentreprenør
 • Viggo Madsen
  Rådgivende ingeniør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.11