23948sdkhjf

Marbækvej - udvidelse

Frederikssund, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Udbud
Start
Marts 2019
Slut
Maj 2019
Kategorier

Frederikssund Kommune har besluttet, at Marbækvej i Frederikssund skal udvides på strækningen fra Ørnestens Vænge og frem til den kommende Fjordforbindelse over Roskilde Fjord.
Baggrunden er, at Marbækvej, når den nye Fjordforbindelse åbner ultimo 2019, bliver den primære trafikvej i den sydlige del af Frederikssund for henholdsvis trafik fra Hornsherred og fra Frederikssundsvej og Vinge.
Anlægsbeskrivelse og forudsætninger:
Marbækvej, der er en kommunal vej, skal udvides fra Ørnestens Vænge og frem til indkørslen til ejendommen Marbækvej 49. Herfra og frem til Fjordforbindelsen er det Vejdirektoratet der udvider Marbækvej. Der er i alt tale om en ca. 350 m lang strækning. Kørebanen etableres med en kørebanebredde på 6,50 m. I begge vejsider etableres enkeltrettede cykelstier med en bredde på 1,70 m. Endelig etableres der skelrabatter med en bredde på 1,00 m. Der anlægges et nyt vejafvandingssystem der føres til eks. regnvandsbassin på hjørnet at Marbækvej og Gyldenstens Vænge. Der opsættes ny vejbelysning tilsvarende den type der allerede er opsat på den udvidede Marbækvej (mod nord). Endvidere udføres der beplantningsarbejder.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.17