23948sdkhjf

Plejehjem Ny Grønningen, Tinglev

Tinglev, Danmark

Kontrakt
Fagentreprise
Fase
Forberedelse
Budget
68
Start
Foråret 2020
Slut
2021
Kategorier

I stationsbyen Tinglev, der med sine ca. 2 720 indbyggere, ligger central placeret i Aabenraa Kommune, er det besluttet at opføre et nyt plejehjem – Ny Grønningen - til 24 beboere. Hertil kommer et serviceareal der bl.a. skal indeholde minimum en udadvendt funktion, i form af et trænings-, og forebyggelsesområde. En funktion som skal servicere både beboere og borgere.

Endvidere er det ønskeligt at kunne etablere funktionerne til et hjemmehjælperteam i sammenhæng med plejehjemmet. Funktionerne til hjemmehjælperteamet er som udgangspunkt ikke en del af projektet, men totalrådgiver skal i sit konkurrenceforslag som en option redegøre for hvordan Hjemmehjælperteamet kan indeholdes i Ny Grønningen.

Beslutningen om at bygge et mindre plejehjem, på en central grund i Tinglev, tager udgangspunkt i ønsket om, at kunne tilbyde borgere i Tinglev et lokalt alternativ til større plejehjem placeret i andre byer, længere væk.
Plejehjemmets samspil med omgivelserne er det centrale element i Ny Grønningen.

Ny Grønningen skal være et aktivt plejehjem, der skal være med til at generere liv, ikke kun på plejehjemmet, men også i lokalområdet. Den centrale placering af det nye plejehjem i Tinglev by skal medvirke til, at plejehjemmets beboere og deres pårørende oplever, at være i et boligområde, hvor de kan fortsætte et meningsfuldt og aktivt liv i et inspirerende og levende bymiljø.

Ny Grønningen skal være et indbydende og attraktivt bo- og mødested for beboerne og deres familier, men også et helt naturligt sted at komme/ mødes for Tinglevs borgere.

Centrale aktører
  • Aabenraa Kommune
    Bygherre
  • Bygherrerådgiver
  • Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S
    Totalrådgiver
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.094