23948sdkhjf

Lydens By, Struer Bymidteplan - masterplan

Struer, Danmark

Fase
Forberedelse
Kategorier

 

En grønnere og mere sammenhængende bymidte, en lettere og tydeligere adgang til vandet og en tydeligere markering af Lydens By i byrummet. Sådan lyder de overordnede mål i Masterplanen for Struer Bymidte, som er lavet i samarbejde med Schønherr og Alexandra Instituttet, og godkendt af byrådet i Struer Kommune.

Planen foreslår initiativer til en mere sammenhængende by ved hjælp af grønne, rekreative forløb fra byen og ud til vandet, hvor det attraktive byrum By+Havn allerede ligger og byder sig til.

I hovedtræk udpeger planen udpeger seks nye forbindelser fra by til vand på tværs af Smedegade, Østergade og jernbanen, som skal styrke sammenhængen i bymidten og forbinde handelsmiljø, gågade og havnen med byrummet By+Havn. Til sammen skal forbindelserne skabe genkendelighed og orientering i bymidten, så både lokale og besøgende får mere lyst til at udforske byen til fods.

Lydens By er et prioriteret område i planen. Besøgende i byen opleve, at Struer er Lydens By, når de ankommer og bevæger sig i bymidten, og integration af lydelementer i bybilledet skal understøtte byliv, oplevelser og lyst til ophold.

Hovedprojekt
  • Lydens By, Struer Bymidteplan - masterplan
Underprojekt(er)
Centrale aktører
  • Struer Kommune
    Bygherre
  • Schønherr A/S
    Rådgiver
  • Alexandra Instituttet A/S
    Rådgiver
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.109