23948sdkhjf

DTU Institut for Miljø, B112 - ny forskningsbygning

Kgs. Lyngby, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udførelse
Budget
80 mio. kr.
Størrelse
2.450 kvm
Kategorier

DTU opfører en bygning (B112), der skal indgå i DTU Institut for Miljø på Lyngby Campus. 

Byggeriet skal indeholde faciliteter, som kan danne rammen for forskning og undervisning i Ressource Recovery, dvs. genanvendelse og udnyttelse af residuale ressourcer såsom affald, husdyrgødning, industrielle restprodukter, bygningsaffald samt spildevand og rejektvand. Faciliteterne skal indeholde topmoderne forhold for modtagelse, håndtering og oparbejdning af restprodukter, proceslaboratorier hvor materialerne konverteres til nye materialeressourcer, næringsstoffer eller energi samt en analytisk facilitet.

Udover modtagelsesdepot og laboratoriefaciliteter skal der etableres enkelte møde- og kontorfaciliteter samt fleksible cirkulationsarealer med mulighed for uformelle møder og udstilling.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.121