23948sdkhjf

Steno Diabetes Center Sjælland (SDCS)

Holbæk, Danmark

Fase
Forberedelse
Størrelse
2.100 kvm
Adresse
Smedelundsgade 60, bygning 14 og 15
4300 Holbæk
Kategorier

I efteråret 2017 vedtog regionsrådet i Region Sjælland og Novo Nordisk Fondens bestyrelse en fælles vision om at styrke diabetesindsatsen i Region Sjælland ved at etablere Steno Diabetes Center Sjælland – SDCS.

Akaciegården på Holbæk Sygehus skal rumme de nye SDCS funktioner herunder både Holbæk Diabetesklinik og den Regionale enhed.

Opgaven er at etablere en ny ramme til Holbæk Diabetesklinik, hvor patienter og klinikere/behandlere kan mødes i nyindrettede lokaler med en imødekommende stemning for patienter og pårørende.

Derudover skal der i relation til Diabetes-klinikken etableres faciliteter til SDCS Regionale enhed med et vidensfællesskab, der har ansvaret for at udvikle behandling samt forskning, uddannelse og kompetenceudvikling.

Akaciegårdens fysiske potentialer og kvaliteter skal underbygges og udnyttes ift. at danne indbydende og "ikke hospitalslignende" rammer.

Der skal koordineres med rokadeplan og genhusning for de funktioner, der berøres af ombygningen.

Der er et stærkt ønske om at etablere en let overskuelig disponering, der giver brugerne intuitive besøgsflows og klinikerne/behandlerne lette arbejdsgange i hverdagen.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.093