23948sdkhjf

Vinkelgården - renovering

Frederikshavn, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Udførelse
Adresse
P. Møllersgade 22-36, Vinkelvej 3-7
9900 Frederikshavn

Vinkelgården ligger centralt i Frederikshavn med en attraktiv placering ved skoler, handelsmuligheder, grønne områder og offentlig transport, og er derfor et populært boligområde.

Vinkelgården består i dag af 66 boligenheder, men boligerne er ikke tidssvarende og har en del byggeskader efter mange års brug. Det er visionen med helhedsplanen igen at højne attraktiviteten af området, for såvel nuværende som kommende beboere.

Boligerne skal være en del af et miljø, der kan konkurrere med, og være et alternativ til, byens parcelhuse. De skal være moderne, sunde og energirigtige tilgængelighedsboliger, der gennem sine planløsninger appellerer til forskellige befolkningsgrupper. Boligerne skal moderniseres i overensstemmelse med nutidige æstetiske og praktiske behov, samt indeholde rumligheder og fleksibilitet, der er tidssvarende og derigennem henvender sig til eventuelle kommende yngre beboere.

Der skal være fokus på energi, og i den grad give beboerne bedre indeklima og lavere forbrug. Vinkelgården skal renoveres i overensstemmelse med både indvendige og udvendige energirigtige tiltag og generelt have øje for miljøforbedrende foranstaltninger.

Der laves en differentiering på renoveringsomfang mellem boligerne på Peter Møllers Gade og Vinkelvej, idet boligerne på Vinkelvej ikke renoveres så omfattende som bo-ligerne på Peter Møllers Gade.

Der etableres 14 nye boliger i tagetagen Peter Møllers Gade.

 

Centrale aktører
  • Frederikshavn Boligforening
    Bygherre
  • Hovedentreprenør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.141