23948sdkhjf

’Ryparkens Børne- og ungehus’

København, Danmark

Fase
På vej
Budget
6,4 mio. kr.
Størrelse
313 kvm
Adresse
Ryparken
2100 København
Kategorier

I Ryparken bliver ’Ryparkens Børne- og ungehus’ bygget på en naturgrund med Helsingørmotorvejen og Lyngbyvejen som naboer. Huset skal være mødested i storbyen for spejdere, rollespillere, fællesspisning og mange andre fritidsaktiviteter for dermed at give børn og unge helt nye muligheder for at dyrke naturen i storbyen. 

Alt er indrettet med tanke for mennesker med funktionsnedsættelse, og huset er fleksibelt i sin indretning, organisering og drift, så det kan bruges året rundt. Løbere kan eksempelvis bruge toiletterne, og børnehaver kan komme og låne husets grej. Hvis det regner, kan aktiviteterne foregå i det store, indendørs samlingsrum eller i dele af udearealet omkring, som er overdækket med et sejl.

Køkkenet er centralt placeret i huset og kan åbnes op ud til udearealet med fleksible hæve-sænke køkkenborde, så både store og små børn kan deltage i madlavningen.

Projektets samlede byggesum er 6,40 mio. kr. Heraf er 2,.22 mio. kr. egenfinansiering. Udover Lokale og Anlægsfondens bevilling på 1,87 mio. kr. Københavns Kommunes Klubhuspulje støttet med 1,57 mio. kr., og Realdanias kampagne ’Underværker’ med 750.000 kr.

Ryparkens børne- og ungehus er resultatet af en grundig inddragelsesproces med foreninger, naboer, en lokal ungdomsklub, den lokale sociale helhedsplan og andre fra lokalområdet.

Centrale aktører
  • Krydsrum A/S
    Arkitekt
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.093