23948sdkhjf

Taffeltårnet, Høkergården og Jubilæumshuset - Spritten i Aalborg

Aalborg, Danmark

Kontrakt
Fagentreprise
Fase
Udbud
Budget
166 mio. kr.
Størrelse
7.350 kvm
Slut
Ultimo 2020

A. Enggaard A/S opfører i to bygninger på den tidligere Spritfabrikgrund i Aalborg 117 ungdomsboliger og 15 seniorboliger til Himmerland Boligforening, som er ordregiver i henhold til Udbudsloven.

Projektet karakteriseres af Aalborg Kommune som en form for kickstarter med henblik på Spritfabrikkens omdannelse og udvikling. Målet med projektet er at opføre blandet boligbyggeri, der skal bidrage til et bæredygtigt miljø på tværs af generationer.

Byggeriet består af tre bygninger. De 15 familieboliger placeres i den første bygning, Taffeltårnet (tidligere betegnet Bygning A), og det samme gør 24 almene ungdomsboliger og privatfinansierede boliger. I den anden bygning, Høkergården (tidligere betegnet Bygning B), indrettes 93 almene ungdomsboliger, privatfinansierede boliger og en dagligvarebutik i stueetagen. Endelig er der en tredje bygning, Jubilæumshuset (tidligere bygning C), hvor der etableres et forsamlingshus for hele områdets beboere.

Ungdomsboligerne bliver to-rums på 50 kvm. syv af familieboligerne bliver to-rums på 70-75 kvm og de resterende otte får tre værelser og bliver 80-103 kvm.

 

 

Hovedprojekt
Delprojekt(er)
Centrale aktører
 • Årstiderne Arkitekter
  Arkitekt
 • Himmerland Boligforening
  Bygherre
 • Niras A/S
  Bygherrerådgiver
 • A. Enggaard A/S
  Delegeret bygherre
 • El-entreprise
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.11