23948sdkhjf

Herlev Byskole, Eng - ny daginstitution og faglokaler

Herlev, Danmark

Fase
Forberedelse
Budget
54,8 mio. kr.
Adresse
Engskolevej 11
2730 Herlev
Kategorier

Befolkningsprognosen viser, at der de kommende år vil ske en befolkningstilvækst i Herlev Kommune primært i Herlev syd. Det betyder, at Herlev Kommune har behov for at udvide institutionskapaciteten i det sydlige Herlev. I den forbindelse er helhedsplanen for projektet om en ny daginstitution og nye faglokaler på Herlev Byskole, afdeling Eng blevet politisk godkendt i januar 2019.
I projektet på Herlev Byskole, afdeling Eng vil Herlev Kommune udvide kapaciteten på dagtilbudsområdet. Projektet omfatter også etableringen af en ny bygning til faglokaler, en ny tilbygning til personalefaciliteter samt renovering af fagfløjen (Fyensfløjen).
Projektet går ud på, at den gamle fagfløj skal omdannes til en ny daginstitution på skolen, og de nye faglokaler skal etableres i en ny separat tilbygning. I den 3 etager høje fagfløj (Fyensfløjen) skal de naturfaglige lokaler renoveres og fornyes. Der skal etableres nye fælles personalefaciliteter i en ny tilbygning til den eksisterende personalefløj. Herudover skal der foretages en optimering af de eksisterende fysiske rammer på skolen.
Det er formålet med projektet at få etableret et tilpasset antal daginstitutionspladser samt få udført et markant kvalitetsløft af skolens faglokaler.
Den samlede økonomiske ramme for projektet, alt inklusive, er 54.800.000 kr. ekskl. moms.

Centrale aktører
  • Smak Architects ApS
    Arkitekt
  • Herlev Kommune
    Bygherre
  • Friis Andersen Arkitekter A/S
    Totalrådgiver
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.125