23948sdkhjf

Honnørkajen Haderslev Havn - boliger

Haderslev, Danmark

Fase
Forberedelse
Adresse
Honnørkajen
6100 Haderslev

På Honnørkajen i Haderslev har de lokale investorer er entreprenørvirksomheden Bo Michelsen A/S, A78 Arkitekter A/S, Steen Skallebæk samt bestyrelsesformand i AHJ A/S Brian Gerlach planer om at opføre 160 nye boliger. De 100 bliver almennyttige boliger og ca. 60 ejerlejligheder.

Haderslev Boligselskab har sagt ja til at deltage i projektet som bygherre på de knap 100 almennyttige boliger i projektet. Disse vil bestå af toværelseslejligheder på 70 til 85 kvm., treværelseslejligheder på 85-100 kvm. og fireværelseslejligheder på 100 til 110 kvm.

De ca. 60 ejerlejligheder i projektet bliver på mellem 115 og 220 kvm. Denne del af byggeriet opføres med trappegavle, og det indebærer flere fordele.

I stueplan mod Honnørkajen er det tanken at gøre det muligt at etablere café, galleri og lignende for at bidrage til et levende miljø på havnen. Desuden peger folkene bag projektet på mulighederne for at anlægge et nyt havnebad i området.

Bo Michelsen A/S har købt den 13.600 kvm. store grund ved Honnørkajen, og Haderslev Byråd har sagt god for projektet. Arbejdet med en lokalplan er gået i gang.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.12