23948sdkhjf

Grøndalsgrunden - boliger

Haslev, Danmark

Fase
Forberedelse
Størrelse
23.000 kvm
Adresse
Grøndalsvej
4690 Haslev
Kategorier

Grøndalsgrunden i Haslev skal omdannes til et nyt boligområdet med en bypark. Den ca. 23.000 kvm store grund har tidligere huset Grøndalsskolen og er ejet af Faxe Kommune. 

Efter en arkitektkonkurrence valgte Faxe Kommune et forslag fra Juul Frost Arkitekter som grundlag for omdannelsen af grunden.

Tegnestuen foreslår et boligområde med fire boligklynger omkring et indre stræde. Boligklyngerne består hver især af tre til fire bygninger i to-tre etager, der er op til otte boliger i den enkelte bygning.

Der er endnu ikke taget stilling til, om området skal omdannes til ejer-, leje- eller andelsboliger eller en kombination af disse.

Samtidig forslår vinderforslaget en bydelspark med et aktivitetslandskab i områdets østlige del, med en variation i græsarealer, æbleplantage og områder til leg og sport, der etableres offentlige stier gennem området. Det er tanken, at det grønne område skal være til gavn for hele bydelen, og der skal derfor i den videre proces arbejdes med, hvordan det kan lade sig gøre på den bedst mulige måde.

Centrale aktører
  • Juul Frost Arkitekter A/S
    Arkitekt
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.11