23948sdkhjf

Skousbo - boliger

Viby Sj., Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udførelse
Adresse
Damgårdsvej
4130 Viby Sj.

Over to etaper bygger Boligselskabet Sjælland 109 boliger i et nyt boligområde i Viby Sjælland, hvor der tilsammen kommer til at ligge 950 nye boliger – både ejerboliger, bofællesskaber, parcelhuse og lejeboliger.

Boligområdet bliver en ny type boligkvarter med fokus på bæredygtige, inspirerende og attraktive rammer for nye boformer og fællesskaber. Der kommer lejligheder i et plan og to-etagers rækkehuse. Boligerne bliver i varierende størrelse, så der både er boliger til børnefamilier, singler, par og seniorer.

Byggeriet opføres i Boligselskabet Sjællands byggekoncept Bolig-træ, der giver sunde og velisolerede bygninger, og der lægges vægt på at anvende miljø- og allergivenlige materialer. Boligerne får energiklasse 2020.

Bygningerne opføres som præfabrikerede store trækonstruktioner med en robust facade af træ og skifer, der sikrer byggeriet mod vind, vejr og mekaniske påvirkninger. Boligernes facader varieres mellem træ, og skifer, for at give et varieret og personligt udtryk til den enkelte bolig.

 

Centrale aktører
  • Liw Planning
    Arkitekt
  • Boligselskabet Sjælland
    Bygherre
  • Adserballe & Knudsen A/S
    Totalentreprenør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.094