23948sdkhjf

Sorgenfrivang II - renovering

Virum, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Udførelse
Budget
391 mio. kr.
Størrelse
43.200 kvm
Start
December 2014
Slut
Efteråret 2019
Adresse
Grønnevej
2830 Virum

Sorgenfrivang II er en almen boligafdeling under Lyngby Almennyttige Boligselskab. Bebyggelsen har 429 boliger, fordelt på 3 boligblokke. De tre boligblokke er 16 etage høje (inklusive kælder) og opført i 1950’erne. Boligblokkene består af kælderetage, stueetage samt 1.-14. sal og er ca. 42 meter høje. Der er indrettet pulterrum, cykelrum og affaldsrum m.v. i kælderetagen. Stueetagen er indrettet til mindre 1-2 værelses lejligheder. 1.-14. sal er indrettet til 1-5 værelses lejligheder.

Renoveringen omfatter efterisolering af facader udskiftning af altaner, elevatorer samt renovering, brandsikring og facadelukning af opgange. Udskiftning af tage og taghuse samt etablering af solcelleanlæg på tage. Renovering af alle køkkener, badeværelser, vand- og varmeinstallationer, afløb, elinstallationer og hoveddøre i boliger. Udskiftning af vindues- og dørpartier i glasgange og reception. Renovering af udearealer. Alle tiltag er tænkt som en del af en bæredygtig helhedstanke, hvor energioptimering, brugsværdi og fællesskab er i fokus.

 

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.094